Aktuelt Aurora Borealis

Aktuelt

Image is not available
Image is not available
Slider

Adwice valgte Aurora Borealis som samarbeidspartner

b2ap3_medium_Adwice_AuroraBorealis_03
Aurora Borealis ble valgt som totalleverandør innen profil, reklame, nettløsning og filmproduksjon.

Økonor Vest-Lofoten, Økonor Svolvær og konsulentselskapet Azzist har slått seg sammen og etablert Adwice. De har satset på en ny strategi for fremtiden, med fokus på lokal verdiskapning, utvikling av kompetansearbeidsplasser i Lofoten, implementering av nye teknologiske løsninger og fri tilgang til et nasjonalt marked. 

Vi som står bak etableringen av Adwice har i en årrekke hatt et nært samarbeid med Aurora Borealis. Våre gode erfaringer fra tidligere samarbeid, gjorde valget enkelt når vi skulle velge samarbeidspartner innen Aurora Borealis sine tjenesteområder. For oss har det også vært viktig å kunne forholde oss til en lokal partner som håndterer det å være totalleverandør.

Aurora Borealis er en samarbeidspartner som gjennom sin faglige kompetanse, fleksibilitet og personlig oppfølgning gjør hverdagen enklere for oss som kunde.

Johan-Thomas Hegdal - Adm.dir i Adwice

Aurora Borealis har utviklet og levert logo og profil for Adwice, samt vært en sparingspartner i forhold til prosessen frem til etableringen. Det er også utviklet en nettløsning for det nye selskapet, samt leveranser av alt av reklamemateriell, grafisk produksjon, fotografering og filmproduksjon. 

bbc-logo
helly-hansen-logo
miljoverndepartementet
NRK
National-Geographic-Network-Logo
olje_og_energidepartementet
Tv-2-norway
pure-fishing-logo
systemhus-logo
Slider