Drone filming

Dronefilming

Image is not available
Image is not available
Slider

Dronefilm og foto fra luften gir flotte visuelle perspektiver og mange kreative muligheter. Den nye droneteknologien åpner i tillegg for mange nye og spennende bruksområder.

Luftfoto og filming med drone er også veldig kostnadsbesparende i forhold til å bruke helikopter. Vi utfører alt fra eiendomsfilming og fotografering til oppdrag i forbindelse med større filmprosjekter og events. Aurora Borealis er godkjent av Luftfartstilsynet, og vi leverer både råmateriale og ferdig redigerte produksjoner.

Dronebilder gir nye perspektiver og muligheter som framhever dine produkter og tjenester på en spennende måte. Integrering av 3D-modeller er også mulig.

Eiendoms visualisering med drone.
En video eller bilder fra drone gir prospektet mye større oppmerksomhet. Dronen vi bruker har gyrostyrt stabilitets-kontroll som gir mulighet for spektakulære bilder selv på steder som er vanskelig tilgjengelig. Innvendig gjør den samme gyroteknologien det mulig å bevege seg flytende fra rom til rom, som om du gikk der selv.

Drone i forbindelse med Inspeksjon og dokumentasjon
Med drone kan man inspisere bygninger, landområder og anlegg på en rask, trygg og kostnadseffektiv måte. Man får oversikt fra vinkler og høyder som normalt er farlige eller lite tilgjengelige, og med høyoppløselige bilder innhente all ønskelig dokumentasjon. Lanseringer, offisielle åpninger og andre spesielle markeringer dokumenteres med spennende vinkler og nye perspektiver.

 

Events

Det blir stadig flere sykkelritt, regattaer, løp, festivaler og andre arrangementer som krever fugleperspektiv for å kunne presenteres på en best mulig måte. Ved en spesifikk løype eller trasse, kan vi også hjelpe deg med å få det riktige utsnittet av landskapet. Det er også en uunnværlig effekt dersom det skal lages en film fra årets arrangement.

 

Ustyret vi bruker

Våre droner kan filme i opp til 4K filmkvalitet. Vi bruker alt fra små GoPro kameraer til større 4K kameraer som også har mulighet for slowmotion filming. Dronene våre har også varierende størrelser, alt ettersom behovet ved hvert enkelt prosjekt.

 

Sikkerhet

Vi har stort fokus på sikkerhet, og gode rutiner for drift, vedlikehold og opplæring av våre piloter. Dette er dokumentert i vår operasjonsmanual som er godkjent av Luftfartstilsynet. Vi har selvsagt også forsikring og de nødvendige tillatelser i orden. Aurora Borealis Multimedia AS er godkjent av luftfartstilsynet.

Dronefilm/ foto for geneproduct
Dronefilm/ foto for bbc-logo
Dronefilm/ foto for HOG_Logo_Color_edited
Dronefilm/ foto for Monster-logo
Dronefilm/ foto for NRK
Dronefilm/ foto for museumnord-logo1
Dronefilm/ foto for nordland-fylkes-fiskarlag
Dronefilm/ foto for Poweroffice-logo
Dronefilm/ foto for Tv-2-norway
Slider
We’re a NYC based digital agency. Join us!
WE’RE HIRING!
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
760 760 11
Mandag - Fredag: 08 - 16
Ørnveien 89, 8300 Svolvær
Trenger du dronefilm eller foto?
La oss ta del i ditt prosjekt med våre lange erfaring.
-Ta gjerne kontakt for en uforpliktet prat.
Dronefilming og foto i Lofoten
Image is not available
Image is not available
Slider