Dronefilm og foto fra luften gir flotte visuelle perspektiver og mange kreative muligheter.

Den nye droneteknologien åpner i tillegg for mange nye og spennende bruksområder.

Luftfoto og filming med drone er også veldig kostnadsbesparende i forhold til å bruke helikopter. Vi utfører alt fra eiendomsfilming og fotografering til oppdrag i forbindelse med større filmprosjekter og events. Aurora Borealis er godkjent av Luftfartstilsynet, og vi leverer både råmateriale og ferdig redigerte produksjoner.

Dronebilder gir nye perspektiver og muligheter som framhever dine produkter og tjenester på en spennende måte. Integrering av 3D-modeller er også mulig.

Eiendoms visualisering med drone.

En video eller bilder fra drone gir prospektet mye større oppmerksomhet. Dronen vi bruker har gyrostyrt stabilitets-kontroll som gir mulighet for spektakulære bilder selv på steder som er vanskelig tilgjengelig. Innvendig gjør den samme gyroteknologien det mulig å bevege seg flytende fra rom til rom, som om du gikk der selv.

Drone i forbindelse med Inspeksjon og dokumentasjon

Med drone kan man inspisere bygninger, landområder og anlegg på en rask, trygg og kostnadseffektiv måte. Man får oversikt fra vinkler og høyder som normalt er farlige eller lite tilgjengelige, og med høyoppløselige bilder innhente all ønskelig dokumentasjon. Lanseringer, offisielle åpninger og andre spesielle markeringer dokumenteres med spennende vinkler og nye perspektiver.

Events

Det blir stadig flere sykkelritt, regattaer, løp, festivaler og andre arrangementer som krever fugleperspektiv for å kunne presenteres på en best mulig måte. Ved en spesifikk løype eller trasse, kan vi også hjelpe deg med å få det riktige utsnittet av landskapet. Det er også en uunnværlig effekt dersom det skal lages en film fra årets arrangement.

Ustyret vi bruker

Våre droner kan filme i opp til 4K filmkvalitet. Dronene våre har også varierende størrelser, alt ettersom behovet ved hvert enkelt prosjekt.

Sikkerhet og godkjenning

Vi har stort fokus på sikkerhet, og gode rutiner for drift, vedlikehold og opplæring av våre piloter. Dette er dokumentert i vår operasjonsmanual som er godkjent av Luftfartstilsynet. Vi har selvsagt også forsikring og de nødvendige tillatelser i orden. Aurora Borealis Multimedia AS er godkjent av luftfartstilsynet.