Flerkamera live produksjon

Flerkamera og liveproduksjon

Image is not available
Image is not available
Slider

Aurora Borealis er en totalleverandør av event-produksjon for bedrifter, organisasjoner og det offentlige. Vi er en leverandør som kan levere innholdsproduksjon, eventdesign, logostikk, koordinering, har teknisk gjennomføringsevne, stor kreativitet og tekniske totalløsninger.

Flerkameraproduksjon
Med inntil 8 kameraer og bildemikser som hånterer opptil hele 4K oppløsning, kan Aurora Borealis tar seg av både store og små flerkamera produksjoner som setter store krav til kvalitet. Grafikk og tekst "overlay", live greenscreen, og trådløs overføring av bilde fra kamera til mikser, uten forsinkelse. Flerkameraproduksjonen kan enten distribueres via skjermer, projector, internett, opptak, eller kombinasjoner av dette.

Streaming
Live-sending til nettsider gir store muligheter til å nå ut med innhold fra konferansen til store folkemasser. Streaming kombineres gjerne med flerkamera-produksjon. I tillegg til streamingen, kan innholdet bli tatt opp, og eventuelt bli distribuert til storskjermer.

Innholdsproduksjon
Aurora Borealis kan levere helhetlige innholdsproduksjoner, eller deler av innhold. Dette kan være filmer ( eks. åpningsfilmer, temafilmer, intervjuer osv. ), grafisk layout, grafiske elementer, 2D og 3D animasjon, trykksaker, bannere, rollups, og tekstarbeide.

Aurora Borealis har også tekniske løsninger for styring av innhold (eks. powerpoint, mediaplayere). Scalering av de flest formater til projektor og skjermer. Mikser for elegante overganger fra datakilder, film og livekamera. osv. 

Flerkamera og live for Accountor
Flerkamera og live for lofotposten
Flerkamera og live for NRK
Flerkamera og live for miljoverndepartementet
Flerkamera og live for olje_og_energidepartementet
Flerkamera og live for Poweroffice-logo
Flerkamera og live for Telenor_logo
Flerkamera og live for systemhus
Flerkamera og live for thon-hotels
Slider
Logo - Systemhus

Takk for en fantastisk jobb i Tromsø under Systemhus Kongressen -Godt å ha et så bra team rundt seg. Alt fungerte kjempefint og dere var med på å sette den riktige stemningen rund arrangementet vårt.
Birgitte Andersen
Markedssjef - Systemhus AS
Logo PowerOffice

Den effektiviteten og positiviteten vi opplever hos alle i selskapet er unik, vi opplever alltid raske og gode leveranser. Dette betyr mye for oss i en hektisk hverdag.
Heidi Thommesen
Adm. direktør - PowerOffice AS
previous arrow
next arrow
Slider
We’re a NYC based digital agency. Join us!
WE’RE HIRING!
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
760 760 11
Mandag - Fredag: 08 - 16
Ørnveien 89, 8300 Svolvær
Vi er klare for nye utfordringer!
Stort eller lite event - Vi er kreative samarbeidspartnere.
-Ta gjerne kontakt for en uforpliktet prat.
Flerkamera produksjon
Image is not available
Image is not available
Slider