Filmer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus … kan også kjøpes fra Lofoten.store

dvd cover fra filmen lofoten - all seasons
Play Video about dvd cover fra filmen lofoten - all seasons

Lofoten
All Seasons

Se Lofoten og Lofotveggen fra lufta. Du får også oppleve et majestetisk nordlys, den kjente midnattsola, storm og opprørt hav, den vakre og mektige naturen, det varierte dyrelivet, miljøet, årstidene, lofotfisket, heftige undervannsscener og en rekke av de mange aktiviteter som Lofoten kan by på.

Total spilletid: 65min.
Tekstet på: engelsk, norsk, spansk, tysk, russisk, japansk, fransk, og italiensk

Filmen kan kjøpes på Lofoten.store

Jakten på storfisken
Sportsfiske i Lofoten

Bli med på en fantastisk reise langs norskekysten med Team Mustad Norway. Vi besøker Lofoten hvor vi blandt annet er med på VM i Skreifiske. Videre blir vi med teamet på steinbitfiske på øya Fedje og havfiskefestival på Sørøya i stortorskens rike.

Fisketeamet videreformidler flere av sine gode tips og triks. Videoen er spekket med heftig fiske-action, natur, kystmiljø, mat, humor og ikke minst fantastiske undervannsscener fra fiskens rike.

Teamet består av TOre Gismervik, Asgeir Alvestad, Jan Ring, Torunn Handeland og Geir Sivertzen. De har markert seg sterkt nasjonalt og internasjonalt, bl.a. ved å vinne EM, VM, Nordisk og Norgesmesterskap.

Total spilletid: 90min.

Filmen kan kjøpes på Lofoten.store

dvd cover fra filmen jakten paa storfisken
Play Video about dvd cover fra filmen jakten paa storfisken
dvd cover bli en bedre sportsfisker
Play Video about dvd cover fra filmen bli en bedre sportsfisker

Bli en bedre
Sportsfisker

Denne filmen handler om sportsfiske fra båt langs kysten, som er en av de mest populære fiskeformene i Norge. Filmen er spilt inn i sør-Norge, men teknikkene som er brukt er relevant for fiske langs hele Norskekysten.

Torunn Handeland og Asgeir Alvestad er to av Norges dyktigste havfiskere. De tar oss med på et variert og spennende fiske hvor det er lagt vekt på å vise teknikker om hvordan de forskjellige fiskeartene kan fanges.

Filmen viser på en enkel måte hvordan man kan øke fangstene betraktelig med riktig utstyr og kunnskap på den enkelte fiskeart.

Se kapittelet: Sei og Lyrefiske

Total spilletid: 80min.

Filmen kan kjøpes på Lofoten.store