Aktuelt

Interaktive skjermer fra Samsung

28/03/2022

Flip 2

Gi nytt liv til produktivt samarbeid gjennom raffinert interaktiv e-board-teknologi.

EGENSKAPER

Skap neste generasjons læring

Samsungs Flip WM85R er en optimalisert løsning for å møte de digitale kravene til moderne utdanning. Flip er et brukervennlig digitalt bord som gir jevn penn- og penselmodus, forbedrede tilkoblingsmuligheter og en rekke praktiske funksjoner på en større 85-tommers UHD-skjerm.

Multiskriving for opptil 20 personer på større skjerm

Flip gir et intuitivt verktøy for opptil 20 personer til å skrive og tegne samtidig på den store, 85-tommers klare UHD-skjermen. Disse intuitive funksjonene sikrer at alle deltakere aktivt og direkte kan delta for å øke klasseeffektiviteten og engasjementet.

Skap et mesterverk!

I penselmodus gjenkjenner Flip et bredt spekter av tykkelser, og sikrer at lærere og elever kan lage kunst med et penselstrøk. Vann- og oljemalingsmoduser gir mulighet for forskjellige stiler og teksturer, mens en full, levende fargepalett tillater fleksibel fargeblanding for å virkelig omfavne kunst.

Skriv på hvilken som helst bakgrunn

Samsung Flip lar deg skrive på hvilken som helst bakgrunnskilde. Ved ganske enkelt å klikke på notat lags-knappen kan brukere glede seg over jevn skriving når som helst og hvor som helst på ethvert innhold som vises, uten å påvirke arbeidet bak det originale laget.

Flere tilkoblingsmuligheter

Et allsidig utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert USB, HDMI, DisplayPort, skjermdeling og nylig lagt til OPS-spor, sikrer at Flip er tilgjengelig fra en rekke enheter. Når du underviser en klasse, fungerer Flip sømløst i bakgrunnen for å la lærere fokusere på elevene sine.

Synkronisert visning på skjermen

Lærere kan koble sine personlige enheter til Flip ved å bruke touch-out-funksjonen, og kontrollere innholdet som vises i sanntid. Eventuelle endringer som gjøres i innholdet på skjermen vil også speiles tilbake til den personlige enheten og omvendt.

* Berøringskontroll er tilgjengelig via en berørings-USB-kabeltilkobling eller UIBC-tilkoblede Android-mobilenheter (2016 eller nyere) og Windows 10-PCer.

Enkel innholdsnavigering

Samsung Flip har opptil 20 sider med skriveplass per rull, slik at brukerne kan bla sømløst gjennom sidene. Den intuitive, brukervennlige menyen forenkler navigering og sparer tid, mens hurtigsøk-funksjonen lar brukere forhåndsvise innhold og gjøre umiddelbare endringer direkte på skjermen.

Egendefinert skjermsparer for konstant kommunikasjon

Når skjermen ikke er i bruk, kan brukere velge et tilpasset bilde som skal vises på Flip som en skjermsparer. Dette betyr at Samsung Flip kan bidra til å annonsere og promotere et bredt spekter av kommunikasjon skreddersydd for studenter, for eksempel en kommende arrangements-kalender.

Priser

Prisene er oppgitt uten mva. og frakt

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud, eller ønsker mer informasjon om de forskjellige modellene.

Del:

Kontakt oss