E-Handel løsning for Mestergruppen

E-Handel løsning for Mestergruppen

Aurora Borealis har siden februar 2016 jobbet med ny E-handel løsning for Mestergruppen.  

I prosjektet har vi i Aurora Borealis stått for grafisk design og HTML programering av selve nettløsningen. Dette har blitt gjort tett opp mot to andre firmaer som har stått for database, systemintegrasjon og plattform.

Mestergruppen AS er et av landets ledende byggekonsern med en omsetning på ca. 7,2 milliarder kroner. Konsernet har salg og virksomhet i alle landsdeler, og eier byggevarekjedene Byggeriet, Byggtorget og XL-BYGG med tilsammen 230 byggevareutsalg landet rundt. De eier også huskjedene Mesterhus, Systemhus og Blink Hus med flere enn 280 medlemsbedrifter. I tillegg bedriver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom, og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom selskapene Unikus og Klepp Prosjektering. Selskapets største eier er Ferd, et familieeid investeringsselskap som eies av Johan H. Andresen og hans familie.

For oss i Aurora Borealis har dette vært en spennende og utfordrende prosess.

Netthandel produksjon

Vi produserer responsive nettsider (Optimalisert for mobil, nettbrett og desktop). Enten du trenger en enkel nettside eller en mer kompleks løsning med spesialfunksjoner som booking, påmelding eller bestillinger.

Responsive nettsider

Vi produserer nettsider som fungerer på mobiler, nettbrett og desktop pcer

Søkemotoroptimalisering

Vi har lagt til rette for enkel SEO, der mye av grunnbehovet går «av seg selv». Vi får sendt stukturerte data til søkemotorer og tilpasset innhold til sosiale medier, i et enkelt grensesnitt.

Vedlikehold

Vi tilbyr også en vedlikeholdspakke til alle nettløsninger vi leverer. Inkludert i pakken er rutinemessig vedlikehold av systemer, sikkerhet og backup.