Lofotr Vikingmuseum med ny nettløsning

Lofotr Vikingmuseum med ny nettløsning

Ny nettløsning for Lofotens største turistattraksjon, - Lofotr Vikingmuseum. Nettløsningen er basert på Joomla CMS, og er en rimelig innholdsrik nettside med mye informasjon. 

Verdens største langhus fra vikingtid er funnet og utgravd på Borg i Lofoten. Her hersket en rik og mektig høvdingslekt i vikingtid. Langhuset er rekonstruert i full størrelse og gjenskapt med autentisk miljø. Stig på – kjenn lukten av tjære og bål, se håndverk, utsmykninger og arkitektur. Nettsiden gir et godt innblikk i hva du som gjest kan forvente deg av inntrykk og opplevelser ved et besøk hos Lofotr Vikingmuseum.

Sjekk ut nettsiden til Lofotr Vikingmuseum her..

Nettside produksjon

Vi produserer responsive nettsider (Optimalisert for mobil, nettbrett og desktop). Enten du trenger en enkel nettside eller en mer kompleks løsning med spesialfunksjoner som booking, påmelding eller bestillinger.

Responsive nettsider

Vi produserer nettsider som fungerer på mobiler, nettbrett og desktop pcer

Søkemotoroptimalisering

Vi har lagt til rette for enkel SEO, der mye av grunnbehovet går «av seg selv». Vi får sendt stukturerte data til søkemotorer og tilpasset innhold til sosiale medier, i et enkelt grensesnitt.

Vedlikehold

Vi tilbyr også en vedlikeholdspakke til alle nettløsninger vi leverer. Inkludert i pakken er rutinemessig vedlikehold av systemer, sikkerhet og backup.