Nettløsning til Cetho Bygg & Vedlikehold

Nettside for Cetho Bygg & Vedlikehold

Aurora Borealis har utviklet nettløsning for Cetho Bygg & Vedlikehold som har hovedbase i Svolvær, Lofoten.

Nettsiden er basert på Joomla CMS, og er en responsiv løsning. Fra før av har Aurora Borealis levert nettløsning til Cetho Eiendom.

Cetho Bygg & Vedlikehold har sitt utspring i Cetho Eiendom. Eiendomsselskapet med base i Svolvær og med eiendommer i Lofoten, Vesterålen, Bodø, Harstad, Narvik, Finnsnes, Tromsø og Nord-Troms hadde behov for en utførende enhet med kompetanse og evne til å forestå løpende drift og vedlikehold på egne bygg.

Eksterne aktører så verdien av «vaktmesterservicen» fra Cetho Eiendom. Etter hvert som oppgavene ble flere, større og mer varierte – både på egne bygg og hos de eksterne kundene – vokste bygg- og vedlikeholdsavdelingen fram som et eget forretningsområde.

Les mer om Cetho Bygg & Vedlikehold her: www.cethobygg.no

Nettside produksjon

Vi produserer responsive nettsider (Optimalisert for mobil, nettbrett og desktop). Enten du trenger en enkel nettside eller en mer kompleks løsning med spesialfunksjoner som booking, påmelding eller bestillinger.

Responsive nettsider

Vi produserer nettsider som fungerer på mobiler, nettbrett og desktop pcer

Søkemotoroptimalisering

Vi har lagt til rette for enkel SEO, der mye av grunnbehovet går «av seg selv». Vi får sendt stukturerte data til søkemotorer og tilpasset innhold til sosiale medier, i et enkelt grensesnitt.

Vedlikehold

Vi tilbyr også en vedlikeholdspakke til alle nettløsninger vi leverer. Inkludert i pakken er rutinemessig vedlikehold av systemer, sikkerhet og backup.