Nettløsning til Lofoten Safari

Nettløsning til Lofoten Safari

​Aurora Borealis har utviklet ny nettløsning til event-selskapet Lofoten Safari i Henningsvær.

Nettløsningen er basert på Joomla CMS, og har booking-systemet TrekkSoft integrert. Aurora Borealis har i tillegg utviklet profil og logo for selskapet.

Selskapet ble etablert i 1990 av journalist, fotograf og forfatter Frank A. Jenssen og har opparbeidet seg over 30 års erfaring innenfor reiselivet.

Som totalleverandør av kulturbaserte opplevelser har de som mål å fokusere på det autentiske i Lofoten. Ikke bare får man oppleve morsomme og spennende aktiviteter, men her kombinerer de også turer med historisk informasjon som er viktig for Lofoten. Lofoten Safari fokuserer også på matopplevelser som baserer seg på råvarer fra Lofoten. De holder til i unike omgivelser i Henningsvær, nærmere bestemt i Lofotens Hus, som er et restaurert gammelt fiskemottak fra 1930.

Nettside produksjon

Vi produserer responsive nettsider (Optimalisert for mobil, nettbrett og desktop). Enten du trenger en enkel nettside eller en mer kompleks løsning med spesialfunksjoner som booking, påmelding eller bestillinger.

Responsive nettsider

Vi produserer nettsider som fungerer på mobiler, nettbrett og desktop pcer

Søkemotoroptimalisering

Vi har lagt til rette for enkel SEO, der mye av grunnbehovet går «av seg selv». Vi får sendt stukturerte data til søkemotorer og tilpasset innhold til sosiale medier, i et enkelt grensesnitt.

Vedlikehold

Vi tilbyr også en vedlikeholdspakke til alle nettløsninger vi leverer. Inkludert i pakken er rutinemessig vedlikehold av systemer, sikkerhet og backup.