Nettside for Lofoten Friluftsråd

Nettside for Lofoten Friluftsråd

Lofoten Friluftsråd lanserer Frilufftskalenderern.no. Nettside er designet og utviklet av Aurora Borealis Multimedia AS i Svolvær
I løpet av et år er det mange ulike friluftsaktiviteter i Lofoten, alt fra organiserte krevende fjellturer til enkle turer i fjæra beregnet for barnefamilier. Men det er ikke like lett å gjøre alle oppmerksom på alt det som skjer. Dette ønsker Lofoten Friluftsråd å gjøre noe med.

Derfor har de nå lansert Friluftskalenderen.no. som har som mål å være en felles kalender for natur-, miljø- og friluftsaktiviteter i Lofoten. Lag og foreninger legger enkelt inn sitt arrangement selv i kalenderen ved å fylle ut et enkelt skjema. 

Med å få samlet slike aktiviteter på ett sted, vil besøkende på nettsiden enkelt kunne finne aktiviteter i sitt nærområde som er aktuelle. Ønsker du for eksempel å finne en aktivitet i Vågan som passer for barnefamilier, så gjør du det enkelt på friluftskalenderen.no

Friluftskalenderen.no vil også annonsere aktivitetene i lokalavisene i Lofoten fra 2020.Vi i Aurora Borealis Multimedia er glade for at vi fikk muligheten til å være med på dette spennende og meningsfylte prosjektet, og håper lag og foreninger er flinke til å legge ut sine arrangementer på friluftskalenderen.no. Jo flere, jo bedre.

Vi ønsker Lofoten Friluftsråd lykke til med nyvinningen. Ut på tur, aldri sur!

Besøk Frilufftskalenderern.no

Nettside produksjon

Vi produserer responsive nettsider (Optimalisert for mobil, nettbrett og desktop). Enten du trenger en enkel nettside eller en mer kompleks løsning med spesialfunksjoner som booking, påmelding eller bestillinger.

Responsive nettsider

Vi produserer nettsider som fungerer på mobiler, nettbrett og desktop pcer

Søkemotoroptimalisering

Vi har lagt til rette for enkel SEO, der mye av grunnbehovet går «av seg selv». Vi får sendt stukturerte data til søkemotorer og tilpasset innhold til sosiale medier, i et enkelt grensesnitt.

Vedlikehold

Vi tilbyr også en vedlikeholdspakke til alle nettløsninger vi leverer. Inkludert i pakken er rutinemessig vedlikehold av systemer, sikkerhet og backup.