NorLense med ny nettside

NorLense med ny nettside

Aurora Borealis har produsert ny nettløsning til bedriften som har hovedfokus på oljevernutstyr.

Den nye nettløsningen er basert på Joomla CMS som plattform med "responsivt" design. Aurora Borealis har hatt NorLense som god kunde over veldig mange år, og har tidligere utviklet flere nettløsninger og produsert en rekke filmer.

Om NorLense

Selskapet ble stiftet på Fiskebøl i Nord-Norge i 1975, og har siden den tiden vært markedsleder i utviklingen av dagens oljevernutstyr. Basert på samme teknologi leverer NorLense også produkter innen oppblåsbare telt.

Nettside produksjon

Vi produserer responsive nettsider (Optimalisert for mobil, nettbrett og desktop). Enten du trenger en enkel nettside eller en mer kompleks løsning med spesialfunksjoner som booking, påmelding eller bestillinger.

Responsive nettsider

Vi produserer nettsider som fungerer på mobiler, nettbrett og desktop pcer

Søkemotoroptimalisering

Vi har lagt til rette for enkel SEO, der mye av grunnbehovet går «av seg selv». Vi får sendt stukturerte data til søkemotorer og tilpasset innhold til sosiale medier, i et enkelt grensesnitt.

Vedlikehold

Vi tilbyr også en vedlikeholdspakke til alle nettløsninger vi leverer. Inkludert i pakken er rutinemessig vedlikehold av systemer, sikkerhet og backup.