Ny nettside for Rorbuanlegget Svolvær Havn

Ny nettside for Rorbuanlegget Svolvær Havn

På Svinøya i Svolvær ligger Lofotens mest eksklusive rorbuanlegg. Aurora Borealis Multimedia har designet og utviklet den nye lekre nettløsningen for Rorbuanlegget Svolvær Havn.

Nettsiden www.svolvaerhavn.no formidler den luksuriøse følelsen som gjestene kan forvente under et opphold her. Aurora Borealis Multimedia har også stått for design av ny logo til Rorbuanlegget Svolvær Havn.

Rorbuanlegget Svolvær Havn er en del av Bjørback Gruppen, og tidligere har Aurora Borealis Multimedia også levert nettløsninger for www.fasthotels.no, www.duverden.no, www.skrovabrygga.no. I tillegg til diverse logoer, trykksaker, annonser, filmer, displayskjermer og reklameartikler.

Nettside produksjon

Vi produserer responsive nettsider (Optimalisert for mobil, nettbrett og desktop). Enten du trenger en enkel nettside eller en mer kompleks løsning med spesialfunksjoner som booking, påmelding eller bestillinger.

Responsive nettsider

Vi produserer nettsider som fungerer på mobiler, nettbrett og desktop pcer

Søkemotoroptimalisering

Vi har lagt til rette for enkel SEO, der mye av grunnbehovet går «av seg selv». Vi får sendt stukturerte data til søkemotorer og tilpasset innhold til sosiale medier, i et enkelt grensesnitt.

Vedlikehold

Vi tilbyr også en vedlikeholdspakke til alle nettløsninger vi leverer. Inkludert i pakken er rutinemessig vedlikehold av systemer, sikkerhet og backup.