Responsive nettsider: Kabelvåg Rorbuer og Sandvika Camping

Nye nettsider for Kabelvåg Rorbuer og Sandvika Camping i Lofoten

Vi fikk i oppdrag å utvikle nye, moderne og brukervennlige nettsider for disse to flotte reiselivsanleggene til Kabelvåg Rorbuer og Sandvika Camping. 

Driften av begge anleggene ble overtatt av Bjørback-gruppen i 2019, sammen med blant annet Henningsvær Rorbuer. Arbeidet vårt har bestått i både design og programmering/utvikling av nettsidene. I tillegg har vi levert fotografiene som ligger på nettsiden, både interiørfoto og utvendige bilder. Oversiktsbildene er tatt med drone av våre godkjente drone-piloter/ fotografer.

Vi takker for tilliten og oppdraget.

Har du behov for nye nettsider til din bedrift? Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig nett-prat.

Vi er en komplett leverandør innen reklame og kommunikasjon, så vi leverer det du har behov for, fra A til Å.

Nettside produksjon

Vi produserer responsive nettsider (Optimalisert for mobil, nettbrett og desktop). Enten du trenger en enkel nettside eller en mer kompleks løsning med spesialfunksjoner som booking, påmelding eller bestillinger.

Responsive nettsider

Vi produserer nettsider som fungerer på mobiler, nettbrett og desktop pcer

Søkemotoroptimalisering

Vi har lagt til rette for enkel SEO, der mye av grunnbehovet går «av seg selv». Vi får sendt stukturerte data til søkemotorer og tilpasset innhold til sosiale medier, i et enkelt grensesnitt.

Vedlikehold

Vi tilbyr også en vedlikeholdspakke til alle nettløsninger vi leverer. Inkludert i pakken er rutinemessig vedlikehold av systemer, sikkerhet og backup.