Video og luftfoto

Video og luftfoto med drone i LofotenVi leverer film og foto fra luften. Materialet er av profesjonell kvalitet. Vi kan levere både ferdigredigert film og foto, eller levere materialet, slik at det kan bearbeides av andre.

Sikkerhet

Vi har fokus på sikkerhet. Vi har gode rutiner for drift, vedlikehold og opplæring. Dette er dokumentert i vår operasjonsmanual som er godkjent av Luftfartstilsynet. Vi har selvsagt også forsikring og de nødvendige tillatelser i orden.

 

Film/ TV fra luften

Vi har utstyr som gir fantastiske bilder opp til 4K(GoPro 3+, Gopro 4 black, dji kamera, eller GH4) Bilder fra lufta gir ofte fantastiske bilder som du ellers ikke får, selv med dolly eller helikopter. Det blir også ekstremt stødig på grunn av gimbal-teknologien som blir brukt.

Eiendomsvideo

Hva med å selge en eiendom med en flott video. Vi kan filme eiendomen fra luften og innvendig. Innvendig har vi mulighet film med gimbalt så man kan bevege seg imellom rommene og få stabile bilder. Vi kan enten lage en ferdig redigert film av eiendommen  eller levere kun video materialet. En video til prospektet vil garantert få oppmerksomhet.

Eiendomsfoto

Tidligere var luftfoto svært kostbart, nå kan du få dette for en rimelig pris og med bedre kvalitet. Dronen vi bruker har en såkalt gimbal, som er en gyrostyrt stabilitetskontroll. Dronen kan også fly lavere og på steder hvor du aldri vil kunne komme til med småfly og helikopter slik at man kan få spektaktulære bilder. Vi kan også tilby avtale med eiendomsmeglere som vil tilby dette i sin portefolio.

Event eller arangement

Har du behov for å dokumentere et event fra fugleperspektiv? Ta kontakt. Det blir stadig flere sykkelritt, triatlon, løp og arrangementer. For å skaffe deltakere er du helt avhengig av presentasjonen. Hvordan skal du ellers vise hvor mange som deltok? Om du ikke kan ta bilde av alle samtidig? Eller dokumentere de råeste partiene høyt oppe?

Ved en spesifikk løype eller trasse, kan vi også hjelpe deg med å få det riktige utsnittet av landskapet. Det er også en uunværlig effekt dersom det skal lages en film fra årets arrangement.

Inspeksjon og andre oppdrag

Ved å filme eller fotografere fra luften kan man lett inspisere bygninger og anlegg. Med en drone får du høyoppløselige bilder til inspeksjon og dokumentasjon.

 

Har du andre behov som du ikke finner i listen ta kontakt. Vi kan levere alle tjenester til timepris, eller fast pris.

Tags: event film drone video lofoten luftfoto eiendomsfoto eiendomsvideo arangement Inspeksjon dokumtasjon