Aktuelt

Møteromsskjermer fra Samsung

28/03/2022

Dette er gjerne enkle skjermer som passer perfekt i møterommet, der man bare skal koble på en PC og vise en presentasjon, eller kjøre et Teams eller Zoom møte.

EGENSKAPER

Naturtro UHD bildekvalitet​

Samsungs QET-serie har en intelligent oppskaleringsteknologi som viser alt av innhold i en iøynefallende UHD-oppløsning sammen med en grenseløs design som gjør det enkelt å administrere fuksjonene.

Bilde i UHD

Samsungs QET-serie fanger kundenes oppmerksomhet ved å gi et utrolig klart bilde, og vise frem naturtro bilder i avansert bildekvalitet enn noen gang før.

Crystal Display

Skjermene i Samsungs QET-serie er en Crystal Display som optimerer fargetoner uten forvrengning, og sikrer at hver bakgrunns-belysningsenhet er finjustert for å matche hvert fargefilter og skaper en klar, naturlig hvitbalanse.

Crystal Prosessor 4K

Intelligent UHD-oppskaleringsteknologi, som er gjort mulig med Samsungs Crystal Processor 4K, lar innhold utviklet med lavere oppløsning oppskaleres til UHD-nivå. Den utfører også kantrestaurering og støyreduksjon for å optimalisere tekst og bilder på skjermen.

Oppslukende opplevelse

Den rammeløse utformingen av skjermen er optimalisert for å la seeren bli fullstendig oppslukt av innholdet, skjermen integreres sømløst i ethvert forretningsmiljø.

Egen CMS løsning er itergrert i skjermen

Med en rekke on-demand bilder og videoer, gjør MagicINFO Lite Player avspilleren enklere enn noen gang før. Nytt innhold kan legges til fra en personlig datamaskin eller USB-stasjon ved å koble direkte til skjermen.

Noen spesifikasjoner

Responstid:
8ms (Typ.)

Skjerm type:
Direct LED BLU

Lysstyrke:
300 nit

Oppløsning:
3840 x 2160 (4K UHD)

Video:
HDMI 2.0 (2)

HDCP:
HDCP 2.2

Kontrast:
4000:1

Fargeskala:
(NTSC) 72%

Innsynsvinkel:
178 grader horisontal og vertikalt

Maksimum pikselfrekvens:
594MHz

Priser

Prisene er oppgitt uten mva. og frakt

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud, eller ønsker mer informasjon om de forskjellige modellene.

Del:

Kontakt oss