Aktuelt
Nettside for Lofoten Friluftsråd

Nettside for Lofoten Friluftsråd

Lofoten Friluftsråd lanserer Frilufftskalenderern.no. Nettside er designet og utviklet av Aurora Borealis Multimedia AS i Svolvær
24/07/2019

I løpet av et år er det mange ulike friluftsaktiviteter i Lofoten, alt fra organiserte krevende fjellturer til enkle turer i fjæra beregnet for barnefamilier. Men det er ikke like lett å gjøre alle oppmerksom på alt det som skjer. Dette ønsker Lofoten Friluftsråd å gjøre noe med.

Derfor har de nå lansert Friluftskalenderen.no. som har som mål å være en felles kalender for natur-, miljø- og friluftsaktiviteter i Lofoten. Lag og foreninger legger enkelt inn sitt arrangement selv i kalenderen ved å fylle ut et enkelt skjema.

Med å få samlet slike aktiviteter på ett sted, vil besøkende på nettsiden enkelt kunne finne aktiviteter i sitt nærområde som er aktuelle. Ønsker du for eksempel å finne en aktivitet i Vågan som passer for barnefamilier, så gjør du det enkelt på friluftskalenderen.no

Friluftskalenderen.no vil også annonsere aktivitetene i lokalavisene i Lofoten fra 2020.Vi i Aurora Borealis Multimedia er glade for at vi fikk muligheten til å være med på dette spennende og meningsfylte prosjektet, og håper lag og foreninger er flinke til å legge ut sine arrangementer på friluftskalenderen.no. Jo flere, jo bedre.

Vi ønsker Lofoten Friluftsråd lykke til med nyvinningen. Ut på tur, aldri sur!

Del:

Kontakt oss