Aktuelt
Boken "Gjennom Leicas linser"

Ny bok med unike bilder fra 2. verdenskrig, i salg nå!

William Hakvaag har, i samarbeid med Aurora Borealis Multimedia som forlag, gitt ut en bok spekket med sjeldne og unike bilder fra 2. verdenskrig.
24/09/2019

Med boken “Gjennom Leicas linser” presenterer William Hakvaag 360 sider med unikt fotomateriale fra tiden like før og under 2. verdenskrig. Bildene i boka har William samlet i løpet av en årrekke. Boka er en oppfølger til “De utrolige bildene” som kom i 2013, og som raskt ble utsolgt.

Aurora Borealis Multimedia er forlag for boken og har stått for layout og ombrekking. Det har vært en spennende, interessant og fascinerende prosess å sette sammen denne boken. Ikke minst på grunn av kvaliteten på fotomaterialet som William Hakvaag har samlet. Sylskarpe, sjeldne, og i all hovedsak, fargebilder tatt at tyske soldater.

Gjennom Leicas linser inneholder mye informasjon som bør være av interesse for alle som er opptatt av og ønsker å lære mer om 2. verdenskrig. Boka er delt inn i kapitler som beskriver ulike perioder av tiden før og under 2. verdenskrig. Blant annet er angrepet på Sovjetunionen viet et eget kapittel

Om forfatteren:
William Hakvaag er født i 1948 og har i mange år samlet på ting, bøker og magasiner fra 2. verdenskrig.

Han har stått bak oppbyggingen av Lofoten Krigsminnemuseum i Svolvær som åpnet 15. juni 1996. Utstillingen ved museet, som er basert på mindre gjenstander og uniformer er en av verdens største utstillinger i sitt slag og har vakt oppsikt langt utenfor Norges grenser.

Forfatteren har også i en årrekke skrevet lokale historiske artikler i samarbeide med Vågan Historielag.

Boka kan du blant annet bestille her:
Lofoten.store – Gjennom Leicas linser

Del:

Kontakt oss