Aktuelt

Ny bok med unike bilder fra 2. verdenskrig, i salg nå!

William Hakvaag har, i samarbeid med Aurora Borealis Multimedia som forlag, gitt ut en bok spekket med sjeldne og unike bilder fra 2. verdenskrig.

Med boken “Gjennom Leicas linser” presenterer William Hakvaag 360 sider med unikt fotomateriale fra tiden like før og under 2. verdenskrig. Bildene i boka har William samlet i løpet av en årrekke. Boka er en oppfølger til “De utrolige bildene” som kom i 2013, og som raskt ble utsolgt.

Aurora Borealis Multimedia er forlag for boken og har stått for layout og ombrekking. Det har vært en spennende, interessant og fascinerende prosess å sette sammen denne boken. Ikke minst på grunn av kvaliteten på fotomaterialet som William Hakvaag har samlet. Sylskarpe, sjeldne, og i all hovedsak, fargebilder tatt at tyske soldater.

Gjennom Leicas linser inneholder mye informasjon som bør være av interesse for alle som er opptatt av og ønsker å lære mer om 2. verdenskrig. Boka er delt inn i kapitler som beskriver ulike perioder av tiden før og under 2. verdenskrig. Blant annet er angrepet på Sovjetunionen viet et eget kapittel

Om forfatteren:
William Hakvaag er født i 1948 og har i mange år samlet på ting, bøker og magasiner fra 2. verdenskrig.

Han har stått bak oppbyggingen av Lofoten Krigsminnemuseum i Svolvær som åpnet 15. juni 1996. Utstillingen ved museet, som er basert på mindre gjenstander og uniformer er en av verdens største utstillinger i sitt slag og har vakt oppsikt langt utenfor Norges grenser.

Forfatteren har også i en årrekke skrevet lokale historiske artikler i samarbeide med Vågan Historielag.

Boka kan du blant annet bestille her:
Lofoten.store – Gjennom Leicas linser

Del:

Kontakt oss