Aktuelt
Aurora Borealis har designet og utviklet ny nettside for Lofoten Arctic Water

Ny lekker nettside og profilhåndbok for Lofoten Arctic Water

Aurora Borealis Multimedia har designet og utviklet en lekker ny nettside for Lofoten Arctic Water, og utarbeidet profilhåndbok.
13/11/2020

Lofoten Arctic Water tapper sitt prisvinnende vann i egen fabrikk på Gravdal. Nylig stakk de av med hele tre førstepriser under Zenith Global Water Awards, hvor de vant for både «Best Still Water (Smak)», «Best Sparkling Water (Smak)» og «Best in Can (Design)». Imponerende!

Fantastisk resultat, men ikke overraskende for oss som bor her i verdens vakreste øyrike. Det beste vannet kommer jo fra Lofoten!

Lofoten Arctic Water lanserer i år en nyhet på markedet, faktisk som de første i Norge. Deilig Lofoten-vann på aluminiums-flasker. Superlette, lekre og ikke minst miljøvennlige. Med disse flaskene sikter de for alvor seg inn på konsumentmarkedet, både i Norge og resten av verden.

Nettside og profilhåndbok fra Aurora Borealis Multimedia

Aurora Borealis Multimedia har samarbeidet med Lofoten Arctic Water i en årrekke, og vi er veldig fornøyde med at de også valgte oss når de nå ønsket å revitalisere nettsiden i forbindelse med lanseringen av de nye flaskene. Lofoten Arctic Water hadde også behov for å få en gjennomarbeidet profilhåndbok, basert på allerede etablerte elementer som logo, font og farger.

Design av nettside og utforming av profilhåndbok er gjort i tett dialog med kunden hele veien. En felles forståelse for hva man ønsker å oppnå er essensielt for å få et godt resultat.

Besøk gjerne nettsiden til Lofoten Arctic Water og husk, drikk vann.

Aurora Borealis takker for oppdraget og ser frem til videre samarbeid i årene som kommer.

Har din bedrift behov for et visuelt løft, ny nettside, logo eller kanskje tøff bildekor? Ta kontakt med Aurora Borealis for en hyggelig prat om hva vi kan bidra med.

Del:

Kontakt oss