Aktuelt
Aurora Borealis har designet og utviklet ny nettløsning for Trykkmann

Trykkmann med ny nettside

Trykkmann er en ledende leverandør innen blant annet skilt, dekor, arbeidstøy og profilartikler i Lofoten og Vesterålen.
19/03/2021

Aurora Borealis Multimedia har ved flere anledninger benyttet oss av Trykkmann sine tjenester og produkter, og er glad og stolt over at de valgte oss som leverandør for sin nye nettløsning basert på WordPress.

Trykkmann har et omfattende spekter av varer og tjenester, og på de nye nettsidene kan du som kunde se og lese om alt de har å tilby. På noen av sidene har vi benyttet en tøff før/etter-funksjon, her kan dere se et stilig dag/natt-bilde av et skilt som Trykkmann har levert.

Sidene byr også på gode tips og råd om profilering og trykkemetoder, slik at du som kunde kan finne ut hva som kan være det riktige valget for akkurat din bedrift.

Vi i Aurora Borealis takker så mye for tilliten og ser frem til videre godt samarbeid med den hyggelige gjengen hos Trykkmann på Stokmarknes.

En døgnåpen salgskanal

Tiden og utviklingen går fort, men med vår kompetanse både innen design, og ikke minst, teknologien bak, får du en nettside som viser din bedrift fra sin beste side.

En nettside er en kanal som skal være tilgjengelig hver dag, hele dagen, hele året, i mange år. Det får du med nettløsninger levert av Aurora Borealis Multimedia.

Har din bedrift behov for ny nettløsning?

Ta kontakt med oss i dag. Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for din bedrift.

Del:

Kontakt oss