Om Aurora Borealis Multimedia AS

Film og fjernsynsproduksjon, internett-løsninger, interaktive produksjoner, grafisk produksjon og trykksaker, sosiale medier, kommunikasjon og reklame.

Aurora Borealis har kontor og studio i moderne lokaler i Svolvær, Lofoten. I firmaet er det fem fast ansatte, i tillegg til noen faste frilansere og samarbeidspartnere som er tilknyttet firmaet.

Vår historie

Det startet i 1994 med firmaet Aurora Borealis Film & Video ved Remi M.J. Eilertsen. Firmaet har i perioden 1994-og ut 2002 levert et hundretalls produksjoner for fjernsyn, samt en rekke videoer, reklamefilmer, opplevelsesfilmer, websider og trykksaker. NRK var i perioden 1995 til 2000 en av hovedoppdragsgiverne.

Vi er meget stolte over at en av de personene vi kan takke for at firmaet ble etablert i 1994 var Ivo Caprino. Uten hans drahjelp i etablererfasen, ville ikke firmaet vårt her i Lofoten ha blitt etablert. Ivo Caprino var både samarbeidspartner og kunde de første årene, og var til stor inspirasjon.

2. januar 2003 ble firmaet Aurora Borealis Multimedia AS stiftet. Det nye firmaet skulle fra denne dagen drive videre tjenester og produksjon som Aurora Borealis Film & Video hadde drevet med i ca 8 år. Aurora Borealis Film & Video ble omgjort til et utleie og eiendomsfirma.

fotografering
Ønsker du å komme i kontakt?

+47 760 760 11

Ørnveien 89, 8300 Svolvær

Mandag - Fredag: 08 - 16

fornøyde kunder​

Neso
National Geographic
Nordandssykehuset
Statoil
DSN
MuseumNord
Telenor
Mestergruppen logo
KingOscar logo
Helly Hansen logo
Europharma
DNB logo
BBC logo
TV2 logo
Thon Hotels Lofoten - logo
Systemhus logo
Statensvegvesen
NRK logo
Lofotkraft
Poweroffice
Nordland fylketsfiskerlag
Elmea
BjorbackGruppen
Mollers