Aktuelt
LG Nyhetsbrev Mars

Perfekte møterom og infoskjermer fra LG

09/03/2022

LG’s nye 86 tommer i UR serien er en perfekt skjerm for de som ønsker stor skjerm for lavest mulig pris.

Egner seg spesielt godt til møterom, men også som en enkel infoskjerm.
Leveres med 3860×2160 oppløsning, 330 nits, anbefalt bruk opp til 16 timer om dagen og med nye WebOS 6 fra LG. Skjermene er også svært tynn, med smal ramme som gjør at den også ser meget bra ut!

UH5 serie – 24/7 og 500 nits. Den perfekte infoskjerm

UH5 serien til LG er skjermen for dem som ønsker en driftsikker skjerm, med høy lysstyrke, matt skjerm
og intern player som kan driftes 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Dette er en skjerm som passer perfekt til bruk som infoskjerm, gjerne i kombinasjon med en digial signage publiseringsløsning. Med 9,9 mm ramme og 39,9 mm dybde bidrar til at den ser nøytral og bra ut montert på vegg uten å ta for mye plass. Skjermen støtter både landskapvisning og portrettvisning, og leveres med webOS smart signage plattform med intern avspiller.

Finnes i ulike modeller fra 43″ til 98″.

Ny alt-i-ett LED på 136 tommer

LG Nyhetsbrev 136t

LG sin nye Alt-i-ett LED på 136 tommer er en LED vegg med 1,56 mm pixel – pitch (avstanden mellom hver LED diode), 500 nits lysstyrke og har 1920×1080 oppløsning. Den har innebygget kontroller som gjør at både strøm og tilkobling av eksterne kilder gjøres enkelt direkte til baksiden av veggen, uten noen form for ekstra boks. Den har til og med innebygde høyttalere, er Crestron Connect sertifisert og er en av få LED vegger med integrert strømsparingsfunksjon, som reduserer forbruk og sparer strøm når skjermen ikke er i bruk. Leveres i flightcase, og er svært enkel å montere.

Aurora Borealis leverer ledvegger, info- og møteromskjermer fra Samsung, Sony, LG, Philips, BenQ, Hisense, Sharp, NEC, Promethean, Aopen og Infiled. Vi hjelper deg med en komplett løsning tilpasset ditt behov.

Ta kontakt med oss for ett godt tilbud og en hyggelig prat.

Del:

Kontakt oss