Aktuelt
Stian

Stian Schultz ansatt som prosjektleder

Stian skal jobbe med strategisk kommunikasjon, design og produksjon i Aurora Borealis.
17/04/2024

Aurora Borealis Multimedia er begeistret over å kunngjøre en spennende tilvekst til laget vårt. Med sin utdanning i medieproduksjon og markedsføringsledelse, samt erfaring innen foto, film, design og prosjektledelse, vil Stian være en verdifull ressurs for vårt byrå og våre kunder. 

Stian bringer med seg en dyptgående forståelse for multimedia-landskapet, kombinert med lidenskap for kreativitet og strategisk tankegang. Hans mangfoldige ferdigheter vil spille en viktig rolle i å videreutvikle vårt byrå og sikre at vi fortsetter å levere innovative løsninger av høy kvalitet til våre kunder. 

Som prosjektleder vil Stian være fremste rekke for å veilede våre kunder gjennom strategiske designprosesser, sikre at deres visjon og mål blir omsatt til vellykkede multimedia-løsninger. Samtidig vil han også aktivt delta i produksjonsarbeidet, hvor han vil bidra til å skape visuelt slående innhold som skiller seg ut i mengden. 

Det er spesielt gledelig å ønske Stian velkommen i år, da vi feirer vårt 30-årsjubileum. Gjennom tre tiår har Aurora Borealis Multimedia vært en pålitelig partner i multimedia-bransjen, noe vi må innrømme at vi er stolte av. Reisen vår har krevd stødig navigasjon gjennom flere paradigmeskifter, fra den analoge tidsalderen til den digitale revolusjonen vi stadig befinner oss i.  

Vår suksess som byrå har alltid vært tett knyttet til våre kunders suksess. Gjennom årene har vi hatt privilegiet av å samarbeide med fantastiske kunder som har utfordret oss til å vokse og utvikle oss. Med Stians tilslutning styrker vi vår evne til å møte kundenes behov, noe vi både håper og tror vil være med på å tilrettelegge for 30 nye år med eventyrlige samarbeid. 

Del:

Kontakt oss