Aktuelt
Montering av storskjerm fra samsung i polarkrafthallen

Storskjerm levert til idrettshall

Aurora Borealis har levert og montert en Samsung storskjermløsning i hallen til Kabelvåg IL Turn.
13/05/2022

Den store videoveggen skal brukes som infotavle under turn-arrangementer og for visning av reklame og informasjon. Skjermen som er på hel 4,8 meter i bredde og 2,7 meter i høyde og er veldig lyssterk, -opp til hele 1000 nits. Samsungskjermen har en pixelavstand på 2,5 mm, noe som også skaper en skarp skjerm på 1920×1080 pixler.

Hele skjermen består av 25 enkeltskjermer som er satt sammen til en stor videovegg. Totalvekten på selve skjermløsninger er 270 kilo. Det er også levert og montert diverse utstyr for tilkoblinger og styring fra eget rom, samt portabel tilkoblingsmulighet som kan benyttes innenfor en stor radius i hallen.

Vi i Aurora Borealis har både stått for planlegging av løsning, leveranse i samarbeide med importør og Samsung, samt at vi har stått for montering og kalibrering av den tekniske løsningen. Asplan Viak har utformet oppheng og fester på vegg i hallen i henhold til sikkerhet og krav. Aurora Borealis er sertifisert av Samsung for montering av videovegger.

Leverandør og lokal installatør Aurora Borealis har utført arbeidet til alles tilfredstillelse. Vi takker for det gode samarbeidet.

Kjell Normann
Leder, Kabelvåg IL turngruppe

Les mer om Samsung skjermløsninger fra Aurora Borealis her..

Del:

Kontakt oss