Bevar og del opplevelsene...

Events - film og foto

Video fra ditt event, eller opplevelsestur!

La dine kunder/ samarbeidspartnere få med seg en "skrytefilm" fra sine minnerike opplevelser. Det å få med seg en egen video har vært en stor suksess for de som har benyttet seg av dette unike tilbudet.

Prod event

Vi kan tilby følgende pakker:
  1. Videoproduksjon "Express" - hvor filmteamet følger dere under hele turen. Råmaterialet blir redigert underveis og den ferdige filmen leveres med cover og trykk på dvd-plate i det antall dere ønsker ved avreise.
  2. Videoproduksjon hvor filmteamet følger dere under hele turen. - Råmaterialet blir redigert underveis og den ferdige filmen leveres med cover og trykk på dvd-plate i det antall dere ønsker senest 14 dager etter avreise.
  3. Bildespill. - En eller flere stillsfotografer følger dere på turen og tar bilder underveis. Bildespillet leveres etter avtale, under oppholdet eller etter avreise. I denne pakken er det også mulig å få lage visning for hver dag under oppholdet (f.eks ved frokost påfølgende dag)
  4. Direktesendte produksjoner fra ditt opphold / arrangement. - Vår "mini live-stream enhet/ flerkamerarigg" kringkaster til TV-skjermer eller til internett.

Vi har hatt stor suksess med våre produksjoner, og våre mange kunder har gitt tilbakemeldinger på at våre produksjoner har hatt en enorm verdi rundt det å befeste minnene og opplevelsene fra turen og oppholdet. Vi skreddersyr produksjonen etter kundens ønsker.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Tags: event flerkameraproduksjon eventproduksjon film filmproduksjon video foto fotografering