Film for nettsider og sosiale medier

Siden 1994 har Aurora Borealis produsert hundrevis av filmer innen en rekke forskjellige sjangere.

​Uansett om det er reklamefilm for TV, dokumentarfilm eller film for sosiale medier, så har vi alltid stort fokus på at kunden skal få mye igjen for pengene som brukes i produksjonen. Vi produserer ofte med små team som kan løse mange oppgaver, og som strekker seg langt for å skape de beste resultatene.

Aurora Borealis har opparbeidet seg mye erfaring gjennom veldig mange år innen TV og filmproduksjon. Listen over fornøyde kunder begynner å bli rimelig lang.

Utstyrsparken til Aurora Borealis er mangfoldig, og inneholder studioutstyr, rigger og skinneganger, gyroløsninger, stativer, lysanlegg, lydutstyr, konvertere og sendere, streamingløsninger, bildemikser, de fleste typer størrelser på kameraer, droner, undervannsutstyr og redigeringssuiter. Vi har også tilgang på egen RIB, som er meget hendig da vi jobber mye med og på havet.

Filmproduksjon Nord-Norge

I hovedsak har vår filmproduksjon blitt gjort i Nord-Norge – Lofoten, Vesterålen og Bodø, men også rimelig mange filmproduksjoner har blitt produsert i Sør-Norge og Vestlandet. Vi har også produsert filmer i Sverige, Finland og Danmark.

Filmproduksjon Lofoten

Med Lofoten som base, er det helt naturlig at vårt hovedfokus har vært nettopp å bruke denne regionen både som kulisser og som inspirasjonskilde til mange av våre prosjekter. Det er mange som ønsker å spille inn film i Lofoten; spillefilmer, reklamefilmer, dokumentarfilmer, etc., og her kan vi med vår kompetanse bidra til å finne gode løsninger og locations. 

Film i sosiale medier

Et bilde sier mer enn 1000 ord, sies det, og film består av mange bilder... derfor er film effektivt i forhold til det å huske budskap og innhold. På nettet er cirka 33% av all aktivitet videovisninger, og det er gode tall på at produktvideoer påvirker en kjøpsprosess i positiv retning. Det er også gode tall på at en videoannonse er mer troverdig enn en bildeannonse, eller tekstannonse.

Eksempler på type filmproduksjon vi produserer:

  • ​Reklamefilmer
  • Opplæringsfilmer
  • Musikkvideoer
  • Dokumentarfilmer
  • Opplevelsesfilmer
  • Eventfilmer
  • Informasjonsfilmer