Nettside- produksjon

Markedsføring på internett og gjennom søkemotorer, er regnet som den rimeligste måten å skaffe nye kunder/markeder på. Dette er for mange også den viktigste kanalen for å nå nye kunder.

Aurora Borealis har siden 1997 utviklet nettsider, og har på alle disse årene opparbeidet seg en enorm kunnskap og erfaring innen de fleste felt innen nettproduksjon. Joomla CMS og WordPress er noen av våre verktøy som vi har valgt å satse og spesialisere oss på. De fleste nettsider som leveres fra Aurora Borealis er bygget opp på Joomla og WordPress som er de ledende CMS-systemer i verden.

Joomla og WordPress er også kostnadsbesparende, og har en enorm mengde med forskjellige komponenter som enkelt og rimelig kan installeres på nettsiden. Eksempel kan være nettbutikk, forum, bookingsystem, bildearkiv, kalender, kartfunksjoner.. det finnes flere tusen slike ferdige komponenter.

Aurora Borealis er en nettsideleverandør som tar innholdsproduksjon og hva du faktisk kommuniserer på nettsiden på alvor. Vi veileder deg gjennom utviklingsprosessen, og hjelper deg med strategi for dine kommunikasjonsbehov, og hvordan veien frem til publisering i sosiale kanaler bør foregå.

Eksempler på nettløsninger:

  • Standard nettløsninger for bedrifter, det offentlige og organisasjoner.
  • Avanserte E-handel løsninger, og enkle nettbutikker.
  • Intranettløsninger for intern kommunikasjon, eller lukket ekstern kommunikasjon.
  • Bookingplattformer og bestillings-systemer.
  • Skreddersydde løsninger alt etter kundens behov.

Det stilles i dag en rekke tekniske krav til nettsider. Nettsidene skal både være brukervennlig, og de skal være tilpasset Googles krav til funksjonalitet og innhold, samt at de skal tilfredsstille sentrale krav til universell utforming/ DIFI.

DIFI er myndighetenes krav til universal utforming av nettsider med hensyn til tilgjengelighet for alle typer brukere.

Alle nettsider er unike

Hos oss er er alle kunder unike. Vi går igjennom din bedrifts behov og ønsker, å ser hva som trengs for å oppnå det resultat som er målet. Det er ofte ulike verktøy og kommunikasjonsmetoder som velges for de forskjellige nettløsningene.

Utvalg av kunder vi har utviklet nettsideløsninger for:

Systemhus, Mestergruppen, Adwice, Lofotr Vikingmuseum/Museum Nord, Trykkmann, Lofoten Blue Harvest, Lofoten Matpark, Du Verden, Cetho Eiendom, EiNord, Galleri Lofoten, Harley Owners Group, Lofoten Elektro, DSN, Henningsvær Rorbuer, Svolvær Havn, Lofotferie, Sagafisk

Har du behov for ny Nettside?

Hos oss er er alle kunder unike. Vi går igjennom din bedrifts ønsker og behov, og ser hva som trengs for å oppnå det resultat som er målet.

+47 760 760 11

Ørnveien 89, 8300 Svolvær

Mandag - Fredag: 08 - 16

webutvikling 2

fornøyde kunder​

Neso
National Geographic
Nordandssykehuset
Statoil
DSN
MuseumNord
Telenor
Mestergruppen logo
KingOscar logo
Helly Hansen logo
Europharma
DNB logo
BBC logo
TV2 logo
Thon Hotels Lofoten - logo
Systemhus logo
Statensvegvesen
NRK logo
Lofotkraft
Poweroffice
Nordland fylketsfiskerlag
Elmea
BjorbackGruppen
Mollers